Agger Athlon i stærkeste opstilling nogensinde

9 foreninger bakker op om Agger Athlon

Cold Hawaii-eventen Agger Athlon satser særligt på idræts- og naturglade familier i år og har skabt en event, som en lang række foreninger i Thy nu har valgt at bakke op om.

I Kristi Himmelfartsferien er det 4. gang, at idrætsaktive familier og sportsudøvere kan udfordre sig selv og hinanden i de naturskønne omgivelser i og omkring Agger. Når Agger Athlon løber af stablen, sker det med en lang række foreninger i ryggen, som bakker op om konceptet for at promovere det sydlige Thy som et mekka for sportsudøvelse.

Blandt de foreninger, der bakker op – og støtter Agger Athlon er: Vestervig – Agger Idrætsforening, Hurup Cykelklub, Hurup Handelsstandsforening, Svankjær Efterskole, Vestervig Roklub, Thy Frilufts – & Klatreklub, Surfklubben NASA, Bedsted KFUM og Løbeklubben BAL i Ydby.

agger

Tilmeldingen til eventen er netop åbnet på Agger-athlon.dk, hvor man også kan læse mere om programmet, discipliner mv.

Bagmænd

Bag Agger Athlon 2014 står idemanden Michael Mark, der læser idræt på Aalborg Universitet. Det er hans ide at samle familier, sportsudøvere og give dem de bedste instruktører i en lang række discipliner.

– Vi vil gerne give folk mulighed for at udfordre sig selv og hinanden og gerne prøve helt nye idrætsgrene af, siger Michael Mark.

Det er ham, der har lagt programmet og indgået aftalerne med de mange dygtige instruktører. som noget nyt er der kommet duathlon og aqua-run, der giver udøveren mulighed for at kombinere løb/cykel/løb eller Svøm/løb/svøm. Derudover prøves der kræfter med et marathon i år.

Ny baggrundsgruppe
Som backinggroup har han fået følgeskab af Find H. Gravesen, der som sommerhusbeboer i Agger, er gået ind i arbejdet for at styrke Agger Athlon på den organisatoriske og økonomiske side.

– Målet med at skabe oplevelser for familier og sportsudøvere i Agger er fantastisk. Med den brede opbakning sikrer vi nu, at det sydlige Thy kan profileres både med sit handelsliv, mulighederne i naturen og som en spændende feriemulighed. Derudover så understøtter konceptet Thisted Kommunes ønske om at være førende bredde- og eliteidrætskommune, siger Find H. Gravesen.

Han har den seneste tid været rundt og holdt møder med alle de nye samarbejdspartnere og sponsorer og der er stadig plads, hvis nogen gerne vil støtte eventen økonomisk.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *